Venemaa Föderatsiooni kodanikule

 

Venemaa Föderatsiooni kodanikule

 

Vietnami Viisa Taotlustaotlus

Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Turismi eesmärgiga ja 15 päevase külastusega pole viisat vaja.

Kui teie reisi eesmärk pole turism või külaskäigu periood on pikem kui 15 päeva, tuleb viisa Vietnamisse saada enne reisi algust.

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist, ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
2) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,5x4,5 cm. - FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED;
3) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud. - TRÜKI TAOTLUSE VORMI;
4) Taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed);
5) Tervisekindlustus, mis on kehtiv kogu reisi perioodiks (on soovitav);
6) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad (on soovitav);
7) Hotelli broneeringu koopiad (on soovitav).

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
Koopiad piletitest, mis kinnitavad et reisite Vietnamisse transiidiks.
Sihtriigi viisa või koopia sihtriigi kutsest

Viisa vormistamise tähtajad:
1) Turismiviisa antakse välja 2 nädala jooksul.*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).

Viisade hinnad:

Ühekordne viisa perioodiga 30 päeva 75 eur
Ühekordne viisa perioodiga 90 päeva 85 eur
Mitmekordne viisa perioodiga 30 päeva 100 eur
Mitmekordne viisa perioodiga 90 päeva 130 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.