Eesti Vabariigi ja EL kodanikule

Eesti Vabariigi ja EL kodanikule

Vietnami Viisa Taotlustaotlus

Eesti Vabariigi kodanikud

NB! Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist, ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
2) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,5x4,5 cm. - FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED;
3) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud. - TRÜKI TAOTLUSE VORMI;
4) Tervisekindlustus, mis on kehtiv kogu reisi perioodiks (on soovitav);
5) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad (on soovitav);
6) Hotelli broneeringu koopiad (on soovitav).

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
Koopiad piletitest, mis kinnitavad et reisite Vietnamisse transiidiks.
Sihtriigi viisa või koopia sihtriigi kutsest.

Viisa vormistamise tähtajad:
1) Turismiviisa antakse välja 2 nädala jooksul.*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).

Viisade hinnad:

Ühekordne viisa perioodiga 30 päeva 75 eur
Ühekordne viisa perioodiga 90 päeva 85 eur
Mitmekordne viisa perioodiga 30 päeva 100 eur
Mitmekordne viisa perioodiga 90 päeva 130 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.

Euroopa Liidu kodanikud

Tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks.
On vaja esitada taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).