Halli välismaalase passi omanikule

Halli välismaalase passi omanikule

Vietnami Viisa Taotlustaotlus

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis)

NB! Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist, ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
2) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,5x4,5 cm. - FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED;
3) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud. - TRÜKI TAOTLUSE VORMI;
4) Taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed);
5) Tervisekindlustus, mis on kehtiv kogu reisi perioodiks;
6) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad;
7) Hotelli broneeringu koopiad.

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
Koopiad piletitest, mis kinnitavad et reisite Vietnamisse transiidiks.
Sihtriigi viisa või koopia sihtriigi kutsest.

Viisa vormistamise tähtajad:
1) Turismiviisa antakse välja 2-4 nädala jooksul.*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).

Viisade hinnad:

Ühekordne viisa perioodiga 30 päeva 100 eur
Ühekordne viisa perioodiga 90 päeva 110 eur
Mitmekordne viisa perioodiga 30 päeva 125 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.