Eesti Vabariigi ja EL kodanikule

Eesti Vabariigi ja EL kodanikule

Hiina viisa taotlus

Eesti Vabariigi kodanikud

NB! Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Passi originaal, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa lõppemist ning milles on vähemalt kaks vaba lehekülge viisa kleepimiseks.
2) Passikoopia (esimene fotoga lehekülg).
3) Edasi-tagasi väljaostetud lennukipiletite koopiad.
4) Hotelli broneering kogu reisi perioodiks.
5) Tööandja garantiikiri inglise keeles või viimase 3 kuu pangakonto väljavõte inglise keeles (originaal, pangaesindaja allkirjaga ja pangatempliga).
6) 1 värviline passifoto, suurusega 3.5 x 4.5 cm - FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
7) Täidetud ja allkirjastatud ankeet. NB! Sünnikoha lahtris peab märkima nii sünniriik kui ka sünnilinn. Kõik telefonid peab kirjutama koos prefeksiga (+372 Eesti). Aadressid peab kirjutama koos sihtnumbriga. - PRINDI VIISA TAOTLUSE ANKEET

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Piletite koopiad, mis tõestavad, et ületate Hiina piire lõppsihtkohta jõudmiseks.

Viisa valmimise tähtajad: 8-12 päeva (sõltuvalt dokumendi esitamise nädalapäevast)

Viisade hinnad:

Ühekordne viisa 85 eur
Kahekordne viisa 85 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.

Märkused:

1) Alates 2013. aasta jaanuarist Eesti Vabariigi kodanikud ei vaja viisat transiidi korral kuni 72 h läbi Pekingi ja Shanghai. Piiri peal peab esitama lennupiletid ning sihtriigi kehtivat viisat (vajadusel). Transiidi korral on lubatud viibimine AINULT Pekingis või Shanghais kuni 72 h, on keelatud reisida teistesse Hiina linnadesse.
2) Hongkong ja Macau (turismi eesmärgil reisimisel) on Eesti kodanikule viisavabad kuni 90 päeva poole aasta jooksul.

Euroopa Liidu kodanikud

Tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks.
On vaja esitada Eesti ID-Kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).
Hinnad võivad olla teised.