Venemaa Föderatsiooni kodanikule

Venemaa Föderatsiooni kodanikule

Hiina viisa taotlus

Venemaa Föderatsiooni kodanikud

NB! Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Passi originaal, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa lõppemist ning milles on vähemalt kaks vaba lehekülge viisa kleepimiseks.
2) Passikoopia (esimene fotoga lehekülg).
3) Edasi-tagasi väljaostetud lennukipiletite koopiad.
4) Hotelli broneering kogu reisi perioodiks.
5) Tööandja garantiikiri inglise keeles või viimase 3 kuu pangakonto väljavõte inglise keeles (originaal, pangaesindaja allkirjaga ja pangatempliga).
6) 1 värviline passifoto, suurusega 3.5 x 4.5 cm - FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
7) Eesti elamisluba, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist (ID kaardi koopia).
8) Täidetud ja allkirjastatud ankeet. NB! Sünnikoha lahtris peab märkima nii sünniriik kui ka sünnilinn. Kõik telefonid peab kirjutama koos prefeksiga (+372 Eesti). Aadressid peab kirjutama koos sihtnumbriga. - PRINDI VIISA TAOTLUSE ANKEET

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Piletite koopiad, mis tõestavad, et ületate Hiina piire lõppsihtkohta jõudmiseks.

Viisa valmimise tähtajad: 8-12 päeva (sõltuvalt dokumendi esitamise nädalapäevast).

Viisade hinnad:

Ühekordne viisa 55 eur
Kahekordne viisa 70 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.