Halli välismaalase passi omanikule

Halli välismaalase passi omanikule

India viisa taotlus

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis)

NB! Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist;
2) 1 värviline foto (palun liimi see taotluse vormile), suurus 5 х 5 cm;
3) Täidetud, väljatrükitud, allkirjastatud viisa taotluse vorm (vorm peab olema allkirjastatud esimesel lehel taotleja foto all ja teise lehekülje allosas);
- TÄIDA ONLINE JA PRINDI VÄLJA TAOTLUSVORM
NB! Kõik dokumendid täidakse Inglise keeles.
4) Taotleja ID-Kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed)
* Kui kavatsete külastada suletud territooriume (näiteks Sikkim, Andamani saared jne), peate taotlema suletud territooriumile sisenemise loa Luba antakse 4 ja enamale inimesele.
– PRINDI VÄLJA TERRITOORIUMI SISENEMISE LOA VORM

Mitmekordse äriviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Tööandja garantiikiri inglise keeles.
Ametlik kutse India territooriumil registreeritud organisatsioonist.
* Selleks, et saada äriviisat Indiasse, peate olema elanud Eestis või Soomes vähemalt 2 aastat.

Viisa vormistamise aeg:
1) Tavaline viisa antakse välja 2-4 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).

Märkused:
1) Kõik viisad on kehtivad kohe pärast nende väljaandmise kuupäeva.
2) Passis peab olema vähemalt 2 tühja viisa lehekülge.
3) Viisa väljastatakse ainult ühekordse sisenemisele. Viisa kehtib kuni 30 päeva alates konsulaadi viisadokumentide välja andmise kuupäevast ning selle aja jooksul peab olema toimunud Indiasse sisenemine ja väljumine.
4) Korduma Kippuvad Vead ankeedi täitmisel DOKUMENT-1 DOKUMENT-2

Viisade hinnad:

Ühekordne turismiviisa, kuni 30 päeva 125 eur
Suletud territooriumitele sisenemise luba 60 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.